Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با تاکید بر اینکه روسازی‌های بتنی گزینه مناسبی برای راهسازی به شمار می‌رود بخشی از فعالیت‌های مرکز را در حوزه راه تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمدمهدی حیدری سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری این وزارتخانه در خصوص برنامه‌های آن مرکز در سال جاری برای بخش راه‌ها اعلام کرد: در حوزه روسازی راه‌ها که عمدتا قیر و آسفالت است وزارت راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و شهرداری‌ها بزرگترین مصرف‌کننده قیر در کشور هستند که در این سه مجموعه گواهینامه فنی در حوزه قیر و آسفالت به منظور ارتقای کیفیت آسفالت اجباری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی الزام دوجداره شدن تانکرهای قیر را از دیگر اقدامات مناسبی برشمرد که با تلاش‌های آن مرکز به مرحله اجرا رسیده است. به گفته وی، قبلا پیرشدگی قیر سبب کاهش کیفیت آسفالت می‌شد که با الزام تانکرهای قیر به دوجداره شدن این مشکل تا حد قابل قبولی برطرف شده است. با دوجداره سازی تانکرهای حمل قیر نیاز به گرمایش مجدد برای تخلیه قیر در کارخانجات آسفالت از بین رفته است.
ضرورت تولید انواع قیر بر اساس شرایط آب‌وهوایی، میزان ترافیک و شدت  تابش آفتاب
حیدری از دیگر اقدامات مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی را تهیه نقشه پهنه‌بندی قیر PG (قیر عملکردی) در سطح کشور به منظور ارتقای کیفیت قیر عنوان کرد و افزود: پیش‌تر، سه نوع قیر براساس درجه نفوذ تولید می‌شد. درحالیکه در پهنه بندی دمایی  کشور با کار مطالعاتی 16 نوع قیر بر اساس شرایط آب و هوایی، میزان ترافیک جاده‌ها، شدت تابش آفتاب و... موردنیاز است. هم‌اکنون تعامل و همکاری مناسبی با صنعت، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه برای اینکار انجام شده است.
راه‌اندازی 27 آزمایشگاه مجهز تست قیر PG توسط بخش خصوصی در سطح کشور
به گفته این مقام مسئول، در حال حاضر، بخش خصوصی 27 آزمایشگاه مجهز در کشور را برای تعیین  PG قیر با حدود 300 میلیاردتومان اعتبار راه‌اندازی کرده است. نقش مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در موضوع آموزش عوامل کاری و نیروی انسانی با صلاحیت حرفه ای چشمگیر بوده که انواع دورهای آموزشی تخصصی در حوزه قیر و آسفالت در سراسر کشور ازجمله آنهاست.
علاقمندی برخی از کشورها برای  خرید قیر از ایران
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی تعامل ایجاد شده بین مرکز تحقیقات را با کارخانه‌های تولید قیر باکیفیت تعامل مناسبی عنوان و تصریح کرد: قیر کشور در منطقه از نظر کیفیت سرآمد است و هم اکنون از برخی از کشورها خواهان خرید قیر از ایران هستند.
حیدری در خصوص برنامه‌هایی که در سال جاری در بخش راه ها در برنامه مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی است توضیح داد: روسازی راه‌ها با رویه‌های مرکب که تلفیق بتن و قیر است در برنامه مرکز قرار دارد. مرکز تحقیقات  در صدد است تا روسازی راه‌ها را با رویه‌های مرکب یا روسازی بتن غلطکی، بهسازی  کند.
وی با اشاره به اینکه در کیفی‌سازی آسفالت راه‌ها 20 درصد شامل روسازی و 80 درصد مربوط به زیرسازی است اعلام کرد: مقرر است زیرسازی راه‌ها با ارتقای بتن و استفاده بیشتر از بتن که دوام بالاتری دارد انجام شود و لایه نازکی از آسفالت نیز روی زیرسازی‌های بتنی انجام شود.
حیدری تصریح کرد: انجام زیرسازی راه‌ها با بهره‌مندی از بتن و آسفالت لایه نازک  در روسازی می‌تواند منجر به دوام و کیفیت بیشتر راه‌ها شود. در جاده مبارکه-بروجن این کیفیت در حال انجام است که دوام بالایی دارد و منجر به کاهش هزینه‌ها نیز خواهد شد.
وی افزود: با اقدامات چندساله مرکز عمر مفید راه‌ها از 3 سال به حدود 5 سال ارتقا یافته است. در حالیکه با زیرسازی بتنی و رویه نازک آسفالت عمر راه‌ها تا10 سال ارتقا خواهد یافت .
این مقام مسئول موضوع دیگری که در دست پیگیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی است، موضوع بهره‌مندی از تراشه‌های آسفالت عنوان کرد و گفت: در صدد هستیم تا تراشه‌های آسفالتی را که قابل بازیافت است مورد استفاده قرار دهیم. زیرا این تراشه‌ها حدود 3 تا 4 درصد قیر مفید دارد و با تزریق یک تا دو درصد قیر و یکسری جوان کننده‌ها می توان از این تراشه‌ها به عنوان آسفالت استفاده مجدد کرد.
حیدری دانش فنی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی را برای بهره‌مندی از تراشه‌های آسفالت کافی دانست و افزود: تراشه‌های آسفالت با افزودن مقدار مناسب قیر و همچنین جوان کننده ها به عنوان آسفالت نو در چرخه استفاده خواهد آمد.
سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی مزایای آوردن تراشه‌های آسفالت به چرخه استفاده مجدد را کاهش 30 درصدی هزینه ها و عدم استفاده از سنگدانه‌ها عنوان کرد. به گفته وی، در مجموعه وزارت راه وشهرسازی، سازمان راهداری موظف است بین 10 تا 15درصد از تراشه های آسفالت را در راهسازی مورد استفاده قرار دهد که مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی درصدد است تا این میزان را ارتقا بدهد.
حیدری گفت: در حال حاضر شرکت دانش‌بنیانی در کشور هستند که تراشه‌های آسفالت را تولید می کنند. همچنین شرکت دانش بنیانی نیز جوان‌کننده‌های تراشه‌های آسفالت را تولید کرده است که کیفیت لازم را دارد.
وی تاکید کرد: هم اکنون از نظر ماشین‌آلات، مواد و دانش فنی در کشور برای بهره‌مندی مجدد از تراشه‌های آسفالت به عنوان آسفالت نو، کمی و کاستی وجود ندارد که در برنامه مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی قرار دارد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آزمایشگاه سرپرست مرکز تحقیقات راه تراشه های آسفالت مسکن و شهرسازی بهره مندی راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۶۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر

به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر قزوینیان در جلسه بازآفرینی شهری ابهر با بیان اینکه باید دست به دست هم داده و در خصوص بازآفرینی شهری انرژی بیشتری گذاشته شود، افزود: در جلسه پیشنهادات چند پروژه مطرح شد که معتقدیم این پیشنهادات می‌تواند در رفع معضلات شهری مؤثر باشد.

وی با تاکید بر اینکه دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر باید راه‌اندازی شود، اظهار کرد: انتظار داریم شهرداری ابهر همکاری لازم را در خصوص راه‌اندازی این دفتر داشته باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، یادآور شد: با راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در این شهرستان، کارگزاری برای این دفتر انتخاب خواهد شد تا بتوانیم به صورت جدی وارد کار شده و از ظرفیت مردم و مسئولان استفاده کنیم.

قزوینیان تاکید کرد: این دفاتر راهنمایی‌ها، اطلاعات و مشوق‌های لازم را به ساکنان برای تحقق اهداف و سیاست‌های حوزه بازآفرینی شهری ارائه می‌دهند.

وی با بیان اینکه تبلیغات گسترده در شناساندن و معرفی مشوق‌ها به مردم بسیار مؤثر است، خاطرنشان کرد: باید در این خصوص جلسات متعددی با سازنده‌ها برگزار شود تا مسائل در جلسات بررسی و گزارش داده شود؛ چرا که این مهم در پیشرفت کار تأثیرگذار خواهد بود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، با اشاره به اینکه بازآفرینی شهری اعتبار خاصی از طریق سازمان مرکزی به صورت مستقیم ابلاغ نمی‌کند، ادامه داد: این در حالی است که اداره‌کل راه و شهرسازی استان ظرفیت‌های خوبی داشته و می‌تواند به شهرداری نیز کمک کند.

قزوینیان تصریح کرد: همچنین این مجموعه از طریق کمیسیون ماده ۵ ظرفیت بالقوه‌ای دارد، به همین خاطر شهرداری ابهر می‌تواند پیشنهادهای خوبی در این خصوص به ستاد ارائه دهد تا اقدامات و کارهای لازم انجام گیرد.

وی، با بیان اینکه می‌توان از طریق مولدسازی از اعتبارات پروژه‌هایی که در سطح استان تعریف شده استفاده کرد، گفت: در این راستا شهرداری ابهر باید پروژه‌هایی را که برای مردم و شهرستان مفید و جذاب است، ارائه دهد.

گفتنی است، نخستین دفتر تسهیل‌گری در محله سعدی جنوبی شهر زنجان که دارای بافت فرسوده با ارزش تاریخی می‌باشد، ایجاد شده است.

کد خبر 6098669

دیگر خبرها

  • حضور مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • شلختگی در شهرسازی کشور مشهود است/ تکلیفمان روشن نیست
  • جزئیات ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور | تفاهم‌نامه جدید وزارت راه و نیروهای مسلح
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور کلید خورد
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیرو‌های مسلح کشور
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور
  • پایش کیفیت آب لرستان در ۲۴ آزمایشگاه
  • مجوز راه‌اندازی پارک آبی در ابهر دریافت شد