Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز از احداث کارخانه جدید تولید آسفالت تا پایان دوره فعلی مدیریت شهری تبریز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، محمدحسین اسحقی طی گفت و گویی گفت: شهرداری تبریز معدنی در جاده مرند خریداری کرده است که ظرفیت تأمین مصالح مورد نیاز کارخانه‌ آسفالت تبریز برای ۳۰ تا ۴۰ سال آینده را دارد و در تلاش هستیم کارخانه جدیدی در مجاورت معدن احداث کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: به این جمع بندی رسیدیم که لزومی برای بارگیری مصالح از معدن خر یداری شده و انتقال آن به کارخانه آسفالت نیست و می توانیم در محل همان معدن اقدام به ساخت کارخانه آسفالت جدید کنیم که در این زمینه، سنگ شکن بزرگی نیز خریداری می‌کنیم تا همان مصالح موجود در معدن را تبدیل به مواد اولیه تولید آسفالت کنیم.

معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز با اشاره به مزیت‌های احداث کارخانه جدید تولید آسفالت اظهار داشت: زمین کارخانه جدید و مجوزهای ساخت آن نیز اخذ شده است و دومین کارخانه آسفالت تبریز را در بخش شمالی شهر احداث کنیم که حسن دیگری به جز صرفه جویی و افزایش تولید دارد و آن تأمین آسفالت مناطق شمالی تبریز از جمله مناطق ۱۰، ۴ و ۱ و حتی ۶ از آن کارخانه است.

او اضافه کرد: با احداث کارخانه جدید  شاهد کاهش هزینه حمل، افزایش تناژ تولید و آسفالت ارزان و با کیفیت می‌شویم که در تلاش هستیم تا پایان دوره پنجم شورای تبریز، این مهم صورت گیرد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز آسفالت احداث کارخانه جدید تولید آسفالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۱۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معدن، دومین منبع تولید ثروت بعد از نفت

علیرضا رهایی سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره جایگزینی معدن به جای نفت افزود: کشور ما از جنبه معادن بسیار متنوع و غنی است، در جای جای کشور از نمای شمالی تا جنوبی معادن بزرگی وجود دارد که یک بخش‌هایی از این معادن در بحث‌های فولاد، مس و سنگ‌های ساختمانی ... درحال تولید و استخراج است، اما آنچه که در شرایط کنونی با آن مواجه ایم، فعالیت‌های علمی مرتبط با حوزه معدن است تا منجربه توسعه فعالیت‌های صنعتی شود که این فعالیت‌ها کم اتفاق افتاده است.
وی گفت: امروز ما با توجه به وسعت معادنی که داریم معدن را به عنوان یک عامل تولید ثروت دوم بعد از نفت می‌دانیم و با توجه به محدودیت‌های که درباره منابع نفتی مطرح می‌شود باید تلاش و برنامه ریزی بسیاری هم از جنبه مطالعات اکتشافی، هم از جنبه روند استخراج و هم فرآوری صورت گیرد تا منجربه فعالیت‌های تکمیلی و تولید محصول شود.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: اکنون یک حجم زیادی سنگ ساختمانی تولید میکنیم که این سنگ‌ها را به صورت خام به برخی از کشور‌های بیگانه می‌فرستیم و بعد آنها با کار‌های تکمیلی و فرآوری که روی آن انجام می‌دهند، همان محصول را حدود ده تا صد برابر قیمت به کشور ما برمی گردانند.
وی به توسعه سرمایه گذاری در این حوزه اشاره کرد و گفت: برای اینکه بتوانیم کار‌های مربوط به تکمیل زنجیره تولید و توسعه محصولات بعدی را انجام دهیم، نیاز به توسعه سرمایه گذاری داریم، این کار می‌تواند در ایجاد اشتغال و تولید ثروت نقش بسزایی داشته باشد تا بتوانیم یک درآمد بزرگی را برای جایگزینی نفت آماده کنیم.
رهایی درباره جبران عقب ماندگی‌ها در این حوزه نیز افزود: وزارتخانه‌های صنعتی باید توجه ویژه‌ای در این خصوص داشته باشند تا منجربه سیاست گذاری برای توسعه صنعت آنهم صنعت دانش بنیان شود، یعنی صنعتی باید توسعه پیدا کند که مبتنی بر دانش باشد، در این خصوص باید توجه ویژه‌ای به دانشگاه‌ها و مراکز علمی صورت گیرد که بتوانند برای ایجاد یک صنعت دانش بنیان همراه با بخش‌های صنعتی تلاش کنند.
وی با بیان اینکه متاسفانه سهم بخش معدن در ایجاد شرکت‌های دانش بنیان در این چند ساله بسیار کم بوده است گفت: شاید سهم شرکت‌های دانش بنیان در بخش معدن زیر ۵ درصد است و این باعث شده آن جایگاهی که شرکت‌های دانش بنیان امروز پیدا کرده اند و مزیت‌های خاصی که برای آن ایجاد شده در بخش معدن خیلی توسعه پیدا نکند.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ما باید یک سیاست گذاری و حرکت شتابانی در این حوزه داشته باشیم که وزارتخانه‌های صنعتی می‌توانند خیلی نقش آفرین باشند.

وی درباره نهمین همایش مکانیک سنگ ایران نیز افزود: در این کنفرانس آخرین یافته‌های علمی در زمینه علم مکانیک سنگ ارائه شد. برگزاری این همایش فرصت خوبی برای تبادل نظر‌های علمی و انتقال تجربیات و دستاورد‌های ارزشمند صاحبنظران و پژوهشگران در عرصه‌های مختلف مکانیک سنگ بود.
رهایی گفت: از آنجایی که علم مکانیک سنگ در زمینه‌های مختلف اعم از بخش‌های معدنی، طرح‌های عمرانی و طرح‌های نفتی کاربرد دارد، گستردگی آن باعث می‌شود اثرگذاری ویژه‌ای هم از جنبه پیشرفت در زمینه‌های عمرانی و هم از جنبه‌های رفاه عمومی و تولید ثروت داشته باشد.
همایش دو روزه مکانیک سنگ ملی که به همت انجمن مکانیک سنگ ایران و دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) و با همکاری دانشگاه ها، وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مرتبط از دیروز در دانشگاه صنعتی امیرکبیر آغاز شده است، امروز پایان می‌یابد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • معدن، دومین منبع تولید ثروت بعد از نفت
  • در کارخانه تولید سوسیس و کالباس چه می گذرد؟
  • احداث سرویس بهداشتی در پارک حجاج تبریز
  • احداث سرویس بهداشتی پارک حجاج تبریز
  • تی‌بی‌ام خط ۲ متروی اصفهان تا یک ماه آینده به ایستگاه ابن‌سینا است
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • بیش از ۱۳۰ کارخانه مشغول خرید برگ سبز چای هستند
  • (ویدیو) کارخانه مشهور چگونه صدها تن «ژامبون» تولید می‌کند؟
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • توزیع ۲۸۸۰ تن آسفالت در معابر غرب و شمال‌غرب تبریز