Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد :معاون فنی عمرانی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه ۷۰ میلیارد صرفه‌جویی هم بابت تراشه‌های آسفالت داشتیم گفت: قبلاً این تراشه‌ها دور ریخته می‌شد اما اکنون بازیافت می‌شوند. در مجموع باید بگویم ۱ میلیون تن آسفالت برای نگهداشت شهر داریم که تاکنون سابقه نداشته است.

به گزارش امتداد ،صفا صبوری، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در نشست خبری که امروز بعد از ظهر در محل این معاونت برگزار شد اظهار کرد: در حوزه شهرداری تهران در ۵۰ سال اخیر نزدیک به ۸۰۰ پل ساخته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما باید رویکردها عوض شود چرا که حتی یکی از این پل‌ها قابلیت این را ندارد که شما به همراه فرزندانتان بر روی آن بایستید و عکس یادگاری بگیرید.

وی افزود: ما بیش از اروپایی‌ها خرج عمرانی می‌کنیم اما نتیجه کار مانند آنها کارایی ندارد. دیگر موقع آن رسیده که نگاهمان را به فعالیت‌های عمرانی شهر عوض کنیم.

صبوری با اشاره به اینکه رویکرد شهرداری تهران در دور جدید در حوزه فنی و عمرانی تغییر کرده است، تصریح کرد: یک دروغی در دو سال اخیر مطرح شده است که می‌گویند شهرداری کار عمرانی نمی‌کند درحالی که هم اکنون ۷۰ پروژه فعال بزرگ عمرانی در شهر داریم و در واقع ما تغییر رویکردی را در حوزه کارهایمان داده‌ایم و به زودی مردم تهران این تغییر رویکرد را لمس خواهند کرد.

معاون فنی عمرانی شهرداری تهران ادامه داد: سه کارخانه آسفالت‌سازی در شهرداری تهران داریم که ظرفیتشان در هر ساعت ۲۵۰ تن است یعنی هر ساعت سه کارخانه می‌توانند ۷۵۰ تن آسفالت تولید کنند و در گذشته شهرداری تهران آسفالت مورد نیاز خود را از بخش خصوصی خریداری می‌کرد و این درحالی است که هم اکنون ۴۰۰ نفر در این سه کارخانه حضور دارند و می‌توانیم از ظرفیت تولیدات این کارخانه به نحو مطلوب استفاده کنیم.

صبوری دیلمی اضافه کرد: اگر این سه کارخانه تنها ۱۰ ساعت کار کنند روزی ۷ هزار و ۵۰۰ تن آسفالت تولید می‌کنند و در ابتدای سال ۹۷ نامه ای به دست ما رسید که در آن نوشته شده بود که بخش خصوصی آسفالت را کمتر از تنی ۵۱۰ هزار تومان نمی‌فروشند و من همان روز به همه معاونتها نامه زدم که آسفالت نخرند.

وی در ارتباط با این موضوع که چرا این نامه نگاری انجام شد، افزود: به این دلیل بود که آسفالت تولید خودمان تنی ۲۹۰ هزار تومان تمام می‌شد و اگر آن روز نامه انجمن آسفالت سازی را قبول می‌کردم امروز باید در این شرایط اقتصادی آسفالت را تنی یک میلیون تومان می‌خریدیم.

معاون شهردار تهران خاطرنشان کرد: روزی که معاون شدم در هر سه کارخانه فقط ۱۰۰ تن قیر وجود داشت اما دستور خرید قیر دادم و گفتم باید سه هزار تن در روز آسفالت پخته شود و آن روز دستور دادم آسفالت تولید و به مناطق به صورت رایگان توزیع شود چون اگر این کار را نمی کردم باید مناطق پول نزول می‌کردند و این تازه اول مشکلات بود.

صبوری دیلمی گفت: از اسفندماه امسال نیز طرح آسفالت ریزی معابر و لکه گیری خیابان‌ها در دستور کار قرار گرفت و این روند همچنان ادامه خواهد داشت و امسال یک میلیون تن آسفالت در معابر شهر تهران ریخته خواهد شد.

وی افزود: آسفالتی که امروز می‌ریزیم به قیمت اول سال ۹۶ یعنی زمانی که دلار سه هزار تومان و قیر تنی ۸ هزار تومان بود، تهیه می‌شود و صرفه‌جویی امسال ما در این یک میلیون تن آسفالت حدود ۲۰۰ میلیارد تومان است.

معاون فنی عمرانی شهرداری تهران تصریح کرد: در گذشته آسفالت‌هایی که می‌ترشیدند در گود آبعلی می‌ریختند و ۴۰ کیلومتر هم پول باربری داده می شد تا این موارد به آنجا منتقل شود. درحالیکه این شن و ماسه جزو اموال کشور محسوب می‌شوند ولی این شیوه و روش عوض شده است و در واقع ما از همین موارد استفاده بهینه می‌کنیم.

صبوری افزود: از سال گذشته دستور دادیم تا این تراشه‌های آسفالت دور ریخته نشود و قرار است بازیافت کنیم. در همین بخش هم ۷۰ میلیارد تومان صرفه جویی کرده ایم.

وی با انتقاد مجدد از اینکه عنوان می شود هیچ پروژه عمرانی در شهر تهران انجام نمی شود گفت: این یک دروغ بزرگ است و این درحالی است که هم اکنون پروژه‌هایی همچون شهید رستگاری، گیشا و … در حال انجام است.

معاون شهردار تهران اضافه کرد: یک دروغ دیگری که عنوان شده است این است که می‌گویند شهرداری از بخش خصوصی آسفالت خریداری نمی‌کند که این هم یک اشتباه است زیرا ما در پروژه‌هایی مثل پروژه یاسینی آسفالت مورد نیاز را از بخش خصوصی تهیه می‌کنیم.

صبوری تصریح کرد: درحال حاضر قیمتی که برای آسفالت تهیه شده توسط شهرداری اخذ شده است ۳۳۰ هزار تومان برای هر تن آسفالت است و این درحالی است که بنا داریم تا پایان سال یک میلیون تن آسفالت در معابر تهران بریزیم که از ابتدای سال جاری تا به امروز ۳۴۰ هزار تن آسفالت در معابر ریخته شده که البته از برنامه پیش بینی شده کمی عقب هستیم ضمن اینکه در ۳۷ هزار نقطه شهر تهران نیز روکش صورت گرفته است.

وی همچنین گفت: چندی قبل اتفاق بدی در پارکینگ پردیس سینمای ملت صورت گرفت در پی آن بررسی‌هایی را برای تأمین پارکینگ در این محدوده انجام دادیم و مشخص شد که زمینی با مساحت قابل قبول زیر پل نیایش وجود دارد که این زمین تبدیل به انباری شده بود و شرایط تبدیل شدن به پارکینگ شدن را داشت و ظرف یک هفته ۱۰ هزار متر پارکینگ ایجاد شد و هم اکنون می توانند ۳۰۰ خودرو در این مکان پارک کنند.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۳۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده چمران برای عدم قطع درختان پارک لاله

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، طی روزهای اخیر تصاویری از سوی برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد قطعه‌ای از پارک لاله به مساحت بیش از سه هزار متر مربع حصارکشی شده و ظاهراً قرار است در این زمین تغییراتی حاصل شود. تغییرات در جنب غربی ایستگاه آتش‌نشانی و روبه‌روی خیابان پور سینا بوده و آنجا حصارهایی نصب شده است. این موضوع در فضای مجازی و حقیقی با واکنش‌های مختلفی به دلیل احتمال قطع درختان این بوستان قدیمی مواجه شد که البته شهرداری تهران تا این لحظه موضع و اطلاع رسانی درباره این ماجرا نداشته است.

خبرنگار مهر درباره این مساله به سراغ برخی از مسؤولان شهرداری تهران اعم از سازمان بوستان‌ها و شهرداری منطقه ۶ رفت. برخی از مدیران مربوطه تمایلی به انجام مصاحبه در این زمینه نداشته یا اظهار بی اطلاعی کردند.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ هم در این زمینه اعلام کرد: هر گونه دخل و تصرف در بوستان‌ها برعهده سازمان بوستان‌ها است و شهرداری مناطق فقط در بحث نگه داشت بوستان‌ها دخیل است.

یکی دیگر از مدیران شهری هم به مهر گفت: سرانجام حصار کشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مد نظر بوده لغو شود و اجرایی نشود.

وی افزود: ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از جمله پروژه‌های مطرح شده بوده است که اجرای آن فعلاً تعلیق شده و سرانجام آن مشخص نیست.

علت فنس کشی حریم سازی بر اساس نیاز پارک و مردم

برخی مسؤولین شهرداری تهران که نامی از آنها منتشر نشده به برخی از رسانه‌ها گفته‌اند علت فنس کشی حریم سازی بر اساس نیاز پارک و بنا به درخواست مردم بعد از برگزاری جشن‌ها و مراسم‌های متنوع ماه‌های قبل صورت گرفته و برای پروژه ایجاد فضای عمومی و آبنما برای زیباسازی بوستان لاله است و قرار نیست حتی یک درخت هم در آنجا قطع شود. همچنان که برای کل پارک لاله پروژه بزرگ روشنایی برای بهره برداری بیشتر مردم در نظر گرفته شده است تا این پارک با ظرفیت بالاتری در خدمت مردم باشد.

اجازه نخواهیم داد درختی قطع شود

امروز هم ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران در صحن شورای شهر مطرح شد و مهدی چمران در حاشیه جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران در خصوص ایجاد فرهنگسرا در بوستان لاله اظهارداشت: بعد از جشن ماه رمضان احساس شد که فضاهایی برای چنین طرح‌هایی مورد نیاز است. این موضوع مطرح شد که درختی قطع نمی‌شود و ما نیز اجازه نخواهیم داد درختی قطع شود. باید منتظر باشیم طرح ارائه شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در دوره سوم طرحی مصوب شد که در بوستان‌هایی با مساحت بیش از یک هکتار مسجد و کتابخانه احداث شود و ساختمان اداری منع شده است، گفت: البته طرح باید به شورا ارائه شود و هیأت موردنظر طرح را مورد بررسی قرار دهد و اگر نیاز بود احداث شود به شرطی که درختی قطع نشود.

پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران با وسعت ۳۵ هکتار است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد. در پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی مثل چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز زیبای آن محلی مناسب برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نماها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروف‌ترین پارک‌های تهران تبدیل کرده‌اند.

اکنون باید دید سرانجام حصارکشی چه خواهد شد و آیا پروژه در نظر گرفته شده با وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان اجرایی یا کامل تعلیق خواهد شد؟

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۲۶۷ پروژه در مناطق در قالب پویش امیدوافتخار
  • آسفالت‌ریزی ۱۰۱ هزار تنی شهرداری منطقه ۱۵ در سال گذشته
  • صرفه‌جویی ۵ هزار مگاواتی برق با افزایش بازدهی ۲۰ میلیون کولر آبی
  • دسترسی بزرگراه همت غرب تا خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد
  • دسترسی بزرگراه همت غرب از بزرگراه چمران شمال
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • وعده چمران برای عدم قطع درختان پارک لاله
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • باغات منطقه۶ شهر قم بهسازی می‌شود
  • بهسازی آسفالت آرامستان بهشت معصومه (س) قم