Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، علیرضا خزائلی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین گفت: ۲۶ بازارچه عرضه و فروش محصولات صنایع دستی در بنا‌های تاریخی شهر قزوین اعم از دولتخانه صفوی، عمارت تاریخی داعی، آب انبار مسجد جامع، آب انبار حاج کاظم، آب انبار آقا، مسجد- مدرسه حیدریه، خانه صنایع دستی قزوین (خانه تاریخی رئوفی) و شهرستان‌های آبیک، آوج، بوئین زهرا، تاکستان و البرز راه اندازی شده است و بازارچه دائمی صنایع دستی سعدالسلطنه نیز در ایام نوروز پذیرای شهروندان و گردشگران نوروزی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خزائلی افزود: همچنین دوازدهمین نمایشگاه و بازارچه استانی فروش سوغات و محصولات صنایع دستی با حضور استان‌های قزوین، البرز، اردبیل، قم و تهران از فردا تا ۱۶ فروردین ۹۸در مجموعه دولتخانه صفوی قزوین برگزار می‌شود.

وی در ادامه اضافه کرد: ، ۲۰ کارگاه تولید زنده محصولات صنایع دستی (ورک شاپ) هم در بنا‌های تاریخی شهر قزوین اعم از کارگاه سفال خانه تاریخی آرازی و مسجد – مدرسه حیدریه و کارگاه تراش سنگ‌های قیمتی کلیسای کانتور برای آشنایی گردشگران با روند تولید آثار هنری دایر خواهد بود.

انتهای پیام/ک

برپایی دوازدهمین نمایشگاه  فروش سوغات و محصولات صنایع دستی از فردا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی نوروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۸۵۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد کیامهر ظهر سه شنبه در جمع اصحاب رسانه کردستان اظهار کرد: از اول ذی القعده که مصادف با ولادت حضرت معصومه (س) است تا ولادت امام رضا (ع) دهه کرامت نامگذاری شده است که در همین راستا نیز برنامه‌های مختلفی در سطح استان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در هر استانی مجری برگزاری برنامه‌های دهه کرامت است، اظهار کرد: در همین راستا اولین و مهمترین وظیفه ما این است که سیره و زندگانی ائمه اطهار (ع) به ویژه زندگی و منش امام رضا (ع) و خواهر بزرگوارش حضرت معصومه (س) برای اعضای کانون‌های مساجد تشریح و تبیین شود.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان از برگزاری جشن‌های مردمی در سطح کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان نیز خبر داد و یادآور شد: برگزاری مسابقه کتابخوانی، تولید و اجرای آثار و برنامه‌های هنری، برگزاری طرح مسجد، پایگاه قرآن، اجرای طرح شنبه‌های کتاب و اجرایی شدن پیوند مسجد و مدرسه از جمله برنامه‌های پیش بینی شده در سطح کانون‌های مساجد استان در دهه کرامت امسال است.

کیامهر افزود: در این دهه برنامه‌هایی از قبیل برپایی کرسی تلاوت قرآن و برگزاری جشن‌های مردمی با محوریت جشن ویژه دختران و اجرای طرح مسجد، محله کرامت نیز پیش بینی شده است که از ۱۹ تا ۳۱ اردیبهشت جاری در استان اجرا می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: برنامه‌های مردمی با حضور هیأت‌ها و کانون‌های فرهنگی هنری مساجد برگزار می‌شود و پیش بینی می‌شود که بیش از ۵۰ مسجد استان در مناطق مختلف استان جشن‌های عمومی به مناسبت دهه کرامت برگزار کنند.

کد خبر 6099427

دیگر خبرها

  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲ میزبان گردشگران خارجی ۶۳ کشور بوده است
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • ارسال ۱۱۰ ایده به رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی»
  • شهرستان بروجن میزبان نخستین جشنواره اقوام و سنن ایرانی
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی