Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@02:17:17 GMT

ساخت کارخانه آسفالت در رودخانه کرج! +تصاویر

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۴۸۲۷۸

ساخت کارخانه آسفالت در رودخانه کرج! +تصاویر

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان البرز با اشاره به صدور مجوز برای ساخت یک کارخانه آسفالت در روستای آزادبر گفت: مکان‌یابی این کارخانه در حریم کیفی سرشاخه رودخانه کرج قرار داشته و مغایر با مصوبه شورای عالی امنیت ملی در خصوص حفاظت از رودخانه کرج است.

فردین حکیمی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا در خصوص صدور مجوز برای ساخت یک کارخانه آسفالت در روستای آزادبر که در مسیر جاده چالوس قرار دارد گفت: مجوز احداث این کارخانه از طرف صنعت معدن صادر شده و محیط زیست هیچگونه مجوزی برای آن صادر نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حکیمی افزود: محل احداث این کارخانه در حریم کیفی سرشاخه رودخانه کرج قرار گرفته و این مغایر با مصوبه شورای عالی امنیت ملی برای حفاظت از رودخانه کرج است و تا وقتی در این حریم قرار داشته باشد مجوزی از طرف محیط زیست برای آن صادر نخواهد شد.

وی ادامه داد: این کارخانه برای دریافت مجوز محیط زیست باید از حریم 150 متری سرشاخه رودخانه فاصله داشته باشد ضمن اینکه رفع دغدغه‌های زیست محیطی برای جلوگیری از آلودگی هوا و ... نیز جزو الزامات است و اگر ذره‌ای آلودگی داشته باشد با آن برخورد می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز خاطرنشان کرد: هنوز مشخص نیست که آیا این کارخانه قادر به رعایت فاصله 150 متری هست یا خیر ولی در صورت جابجایی محل مکان‌یابی، باید با روش‌های نوین و عدم استفاده از مازوت و گازوئیل نسبت به رفع دغدغه‌های زیست محیطی هم اقدام کند. تاکنون هیچ فعالیتی در باب آسفالت در این منطقه صورت نگرفته است.

حکیمی در خصوص تخریب‌های شدید منطقه منتهی به محل در نظر گرفته شده برای این کارخانه نیز گفت: این تخریب‌ها مربوط به یک معدن کوهی است که در ادامه کار همان کارخانه قرار دارد و چون الزامی برای استعلام از محیط زیست وجود نداشته، مجوز آن توسط صنعت معدن و منابع طبیعی، بدون اخذ نظر از محیط زیست صادر شده است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام آسفالت برگزیده ها منطقه البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۴۸۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری از مشاهده یک نفر پلنگ برای دومین بار در منطقه حفاظت شده سبزکوه خبر داد.

سعید یوسف‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال وبختیاری با اشاره به مشاهده یک نفر پلنگ در منطقه سبزکوه، اظهار کرد: مأمور یگان حفاظت محیط‌زیست استان حین گشت و کنترل در منطقه حفاظت‌شده سبزکوه موفق به ثبت تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی شد.

وی افزود: این تصاویر توسط محیط‌بان ملک‌آرا خلیل طهماسبی در منطقه حفاظت شده سبزکوه ضبط شده است و دومین ثبت پلنگ در منطقه حفاظت شده سبزکوه و اولین ثبت در سال‌جاری است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اینکه پلنگ ایرانی، گونه در خطر انقراض جهانی است، افزود: گونه پلنگ در رأس اکولوژیک قرار دارد و حفاظت از آن به معنای حفاظت از کل زیستگاه است.

یوسف‌پور تصریح کرد: در حال حاضر ۴۳۲ گونه جانوری در مناطق حفاظت شده استان ثبت شده است که از این تعداد، ۴۶ گونه از مجموع پستانداران به شمار می‌روند.

وی اضافه کرد: از مجموع گونه‌های در معرض خطر نیز تاکنون چهارگونه شامل بالابان، کرکس مصری، اردک سر سفید و پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری به ثبت رسیده است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به منطقه حفاظت شده سبزکوه، تاکید کرد: منطقه حفاظت‌شده سبزکوه با مساحت بیش از ۵۱ هزار هکتار، زیستگاهی ارزشمند با تنوع زیستی غنی و منحصر به فرد در چهارمحال‌وبختیاری است که در ۱۵۰ کیلومتری مرکز استان و ۳۰ کیلومتری شهر لردگان و در شهرستان‌های کیار و بروجن قرار گرفته است.

یوسف‌پور گفت: زیست‌بوم ویژه، تنوع گیاهی، وجود دره‌های عمیق و جنگل‌های بلوط و کوه‌های زاگرس، بهترین شرایط را برای زیست گونه‌های جانوری مانند پلنگ، کل و بز وحشی، خرس قهوه‌ای و دیگر جانداران در این محدوده تحت مدیریت حفاظت محیط‌زیست فراهم کرده است.

وی خاطرنشان کرد: در چهارمحال‌وبختیاری یک اثر طبیعی ملی، یک پارک ملی، یک پناهگاه حیات‌وحش و شش منطقه حفاظت‌شده وجود دارد که در مجموع حدود ۱۵ درصد مساحت این استان را در برمی‌گیرند.

پیش از این نیز، حضور پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری توسط محمدرضا احمدی مسئول منطقه حفاظت شده سبزکوه در سال‌جاری ثبت شده است و پیش‌بینی می‌شود حضور پلنگ در دیگر مناطق حفاظت شده استان نیز به ثبت برسد.

کد خبر 751110

دیگر خبرها

  • اصفهان قطب مدیریت پسماند در کشور است
  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر به نفع مردم از محیط زیست خارج شد
  • خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست
  • خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست پس از ۳۰ سال
  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از محدوده محیط زیست خارج شد
  • مشاهده پلنگ در منطقه سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • دستگیری متخلف شکار و صید در شهرستان میناب
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • تحویل یک قطعه بوتیمار به محیط زیست